//Візит до України генерального секретаря, керівника міжнародного департаменту МКО шихана Кацухіто Горая

Візит до України генерального секретаря, керівника міжнародного департаменту МКО шихана Кацухіто Горая

Відбувся візит до України генерального секретаря, керівника міжнародного департаменту МКО шихана Кацухіто Горая.
Здійснено зустріч з керівниками Міністерства спорту України на чолі з міністром Гутцайтом В.М. У ході зустрічі сторони обмінялися думками щодо розвитку міжнародних зв’язків у галузі спорту взагалі та карате зокрема. Наголошено на необхідності максимальної ізоляції росії та представників її команд для участі у міжнародних змаганнях. Міністр високо оцінив сам візит шихана Кацухіто Горая до України з урахуванням складної ситуації у країні пов’язаної з агресією росії.


Також було проведено тренувально-показові заняття видатного методиста кіокушин карате Кацухіто Горая.

У місті Дніпро. Керівник заходу сенсей, бранч-чиф Заур Мамедов. У заходах брало участь близько 200 сапортсменів з м.Дніпра, Дніпропетровської області, Києва, Полтави. Присутні були високі посадові особи – заступник губернатора Дніпропетровської області, керівник обласноспорткомітету Пшеничников А.П., керівник міського спорткомітету, представники ЗСУ. Під час зустрічі шихану Кацухіто Гораяю було вручено пам’ятний знак. Відбулося також після тренування зустріч із тренерським складом.

Також відбулося тренування у м. Одесі. Брали участь представники різних міст Одеської області. Підготовча робота проводила під керівництвом сенсея Кирила Леонова та Павла Винниченка, а також інструкторів Одеської обласної федерації. Заходи проводились у юридичній академії. На тренуванні був присутній та брав найактивнішу участь почесний ректор Ківало С.В.

Завершальне тренування відбулосяу Києві на базі спортивного клубу “Комбліс” Брало участь понад 100 спортсменів та інструкторів з міста Києва.