//3:3 у Бремені

3:3 у Бремені

Навряд чи варто робити якісь далекосяжні висновки з приводу дебютного матчу Реброва, який припав на спаринг із Німеччиною. Хоча б тому, що це товариський поєдинок, а наш суперник як мінімум не виявив шаленого прагнення досягти переможного для себе результату.

Так, в якийсь момент здавалося, що Україна здатна перемагати не просто із рахунком 3:1, а й громити суперника – 4:1, 5:1… Однак в останні десять хвилин німці, включившись відсотків на 80-90 своїх можливостей, довели, що проблем у нової команди Реброва ще дуже багато, як у плані організації гри, так і в ментальності. Тому у зв’язку із цим нічия 3:3 виглядає логічним та гідним підсумком матчу, де переможець був, мабуть, не таким вже й важливим.

Ймовірно, у поєдинку з німцями Ребров намагався моделювати ситуацію на майбутні дуелі з англійцями та італійцями, які чекають на нашу команду у вересні та листопаді цього року. У поєдинках проти Північної Македонії та Мальти ми напевно побачимо зовсім іншу збірну України, аніж сьогодні, а перевірити цю тезу можна буде вже за кілька днів, коли Реброву доведеться вперше відчути відповідальність за результат у статусі головного тренера національної команди.