//20-й Чемпіонат Європи з Кіокушин карате в Будапешті

20-й Чемпіонат Європи з Кіокушин карате в Будапешті

У період з 9 по 10 грудня 2023 року в місті Будапешт, Угорщина, відбудеться довгоочікуваний 20-й Абсолютний Чемпіонат Європи з кіокушин карате. Змагання, які відбуватимуться у двох основних категоріях – “куміте” та “ката” (The 20th European Open Kyokuhsin Championship), об’єднають найсильніших спортсменів і спортсменок серед чоловіків і жінок.

Окрім цього, у рамках цього спортивного фестивалю також відбудеться захоплюючий Кубок Європи серед дітей, юнаків, юніорів та ветеранів (The European Cup among children, youths, juniors and seniors), який об’єднає спортсменів різного віку та рівня підготовки.

Збірна України у цьому престижному турнірі буде представлена видатними спортсменами з Києва, Дніпра, Одеси, Миколаєва, Харкова, Львова та інших міст. Українські спортсмени готові продемонструвати свою відмінну підготовку та боротьбу за перемогу на міжнародній арені.

Запрошуємо всіх прихильників кіокушин карате та спортивних досягнень підтримати українську збірну на цих захоплюючих змаганнях. Нехай наші спортсмени відчують вашу підтримку та здобудуть перемогу для України!

Вболіваймо разом за нашу команду та бажаємо їм успіхів на Чемпіонаті Європи з кіокушин карате!