//Перша практика 2024 року, відбулася в Souhonbu Daikanyama Dojo

Перша практика 2024 року, відбулася в Souhonbu Daikanyama Dojo

У четвер, 11 січня, відбулася практика Souhonbu Kagamibiraki – перша практика 2024 року в Souhonbu Daikanyama Dojo з початком о 6:30 ранку. Цього року кількість учасників вперше за чотири роки була збільшена, і захід відбувся за участю директора Шокей Мацуї, директора генерального штабу Масатоші Ямада, генерального штабу шихана Ісаму Фукуда, Кенші Ямакі шихана, Тайчіро Сугімура шихана та інших представників основних відділень, в основному в районі Канто. Приблизно 70 осіб взяли участь, включаючи голову додзьо, менеджерів додзьо, інструкторів, діючих спортсменів і лауреатів щорічної нагороди Souhonbu Dojo.

По-перше, директор Мацуї сказав: “Новорічні заходи Kyokushin Kaikan починаються з зимового тренувального табору Mitsumine 4 січня та події Kagami biraki 11 січня. Важливо продовжувати щорічну подію без зміни дати та часу, і це стало традицією, формальністю та авторитетом”, – сказав він. Практика включала вправи для розминки та основні прийоми рук і ніг. Кожна сесія складалася з 30 ударів руками, а останній раунд був круговим зворотнім поштовхом, який тривав приблизно годину. Крім того, після тренінгу в Соухонбу Додзьо відбулася церемонія нагородження щорічної нагороди за зусилля 2023, а тренінг закінчився тим, що всі зробили фото на пам’ять.

Після цього в кафе FLUX на першому поверсі під додзьо відбувся невеликий банкет. Спочатку всі вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув під час землетрусу на півострові Ното та авіакатастрофи в аеропорту Ханеда, і директор Мацуї сказав: “Префектура Ісікава Ното. Ми хочемо висловити наші найглибші співчуття тим, хто втратив життя через масштабний землетрус, центром якого був регіон, і ми хочемо висловити наше щире співчуття всім, хто постраждав від цієї катастрофи. Вірю, що дні тривоги тривають у постраждалих районах. Проте я щиро молюся за безпеку кожного, швидке одужання та реконструкцію”. Минулого року було відзначено 100-річчя від дня народження Масутацу Ояма та Чемпіонату світу з каратедо, який проводився раз на чотири роки. Завдяки великим зусиллям всіх ми змогли завершити кожну подію та зустріти новий 2024 рік. Хочу скористатися цією нагодою, щоб висловити всім вам нашу щиру подяку. Цього року, 2024 року виповнюється 30 років з дня смерті Масутацу Ояма та 60 років з дня заснування Міжнародної федерації каратедо кіокушин кайкан. Цей рік є переломним в іншому сенсі, ніж минулий рік, тому ми повинні бути уважними до наших дій. Хочу розвинути імпульс успішного 13-го Чемпіонату світу та зробити його роком, у якому я зможу зробити крок вперед. . Я також щиро сподіваюся, що 2024 рік буде здоровим і насиченим роком для всіх. Отже, це моє новорічне привітання. Дякуємо за вашу постійну підтримку цього року». Далі спеціальний радник Генерального штабу Кьосуке Мачіда виголосив тост, щоб відкрити банкет, і керівники кожного відділення привітали з Новим роком і оголосили свої рішення на цей рік. Директор Генерального штабу Ямада завершив подію церемонією закриття, яка пройшла з великим успіхом.