//Чемпіонат міста Дніпра з кіокушин карате

Чемпіонат міста Дніпра з кіокушин карате

За підтримки управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради 21 січня 2024 року відбувся Чемпіонат міста Дніпра з кіокушин карате серед дітей, юнаків та юніорів.

У змаганнях взяли участь 197 спортсменів міста від 6 до 17 років. Організатор та головний суддя змагань – Віце-президент федерації кіокушин карате України, керівник Дніпропетровської обласної та міської федерації, Бранч-Чіф, сенсей Заур Мамедов.

Чемпіонат міста розпочався з загальнонаціональної хвилини мовчання, щоб вшанувати пам’ять усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей… Усіх, хто міг би ще жити, якби Росія не почала цю війну.

Змагання проходили у 4 етапи, кожна вікова категорія починала та закінчувала змагання у свій час за розкладом. Це дозволило уникнути великого скупчення людей, що значно підвищило рівень безпеки при проведенні спортивного заходу такого масштабу. Часом на татамі відбувались безкомпромісні поєдинки за участі чемпіонів та призерів чемпіонату Європи та України. Слід відмітити, що ці змагання стали першим кроком у житті суддівському корпусі для 8 нових суддів регіональної категорії, які продемонстрували високий професіоналізм і гарну роботу.

На нагородження переможців завітав заступник директора департаменту – начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов. За результатами змагань сформувалась збірна команда міста Дніпра для участі у чемпіонаті Дніпропетровської області.