//Відкритий чемпіонат Києва 2024

Відкритий чемпіонат Києва 2024

2 березня за організацією Департаменту молоді і спорту КМДА, ГО «Федерація Кіокушин карате України в місті Києві» та Центру Десантник, під безпосереднім керівництвом Семпаїв Валентина Попіля (1 Дан) та Станіслава Яроцького (2 Дан), на базі та за сприянням Спеціалізованої школи 76 ім. О.Гончара відбувся Відкритий чемпіонат міста Києва з Кіокушин карате. Захід зібрав біля двохсот найкращих спортсменів зі столиці, Київщини, Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської, Запорізької та Івано-Франківської областей.

Учасниками заходу були почесні гості, серед яких віце-президент Національної федерації Кіокушин карате Заур Мамедов, начальник відділу спорту вищих досягнень Департаменту молоді і спорту КМДА Сергій Климов, діючий військовослужбовець та учасник бойових дій, мужня дівчина з позитивним “Каратист” – Ольга Рукавішнікова, та головний суддя змагань, керівник відокремленого підрозділу Федерації Кіокушин карате міста Києва Вадим Мартинов.

Протягом дня спортсмени демонстрували свою майстерність в розділі “куміте”, проявляючи свою незламність та волю до перемоги.

Усі перемоги були присвячені українським захисникам, а завдяки донатам учасників змагань було зібрано кошти на РЕБ купол для захисників 87 Бригади ЗСУ. Наголосимо, що ця акція дозволить підтримати наших героїв на передовій.

Вперед до перемоги! Наша країна готова до великих звершень! 🏆💪