//Чемпіонат Запорізької області з Кіокушин карате: Спорт об’єднує у прифронтовому місті

Чемпіонат Запорізької області з Кіокушин карате: Спорт об’єднує у прифронтовому місті

У цей важкий період для України, коли країна стикається з воєнними випробуваннями, спорт змушує йти вперед, несучи з собою дух спортивної боротьби.

17 березня 2024 року в місті Запоріжжя відбувся Чемпіонат Запорізької області з кіокушин карате в розділах куміте та ката. Цей захід став яскравим прикладом того, як спорт може об’єднувати людей навіть у найважчі часи.

Учасники турніру, змагаючись на татамі, проявили високий рівень майстерності та велику силу духу.

Спортивне керівництво області високо оцінило командну роботу ведучих тренерів та керівників Клубів Запорізької області Андрія Свиридова, Марину Скамарохову, Андрія Рудика, Євгена Виниченка та Артема Зиновʼєва за їхню сплаченість і преданість улюбленій справі.

Організатори змагань вклали величезну роботу у підготовку та проведення події, забезпечуючи безпеку та комфорт для всіх учасників. Дотримуючись всіх необхідних заходів безпеки, вони забезпечили успішний та безпечний хід змагань.

Проведення Чемпіонату Запорізької області з кіокушин карате під час війни стало яскравим свідченням єднання та віри в майбутнє.

Незважаючи на всі труднощі, спортивна спільнота продовжує боротися та вдосконалюватися, показуючи, що дух України не подолати.

Осу!