//Президент НФККУ взяв участь у відкритому чемпіонаті Одеської області з кіокушин карате

Президент НФККУ взяв участь у відкритому чемпіонаті Одеської області з кіокушин карате

Згідно з планом розвитку кіокушин карате в Україні на 2024 рік, Президент Національної Федерації Кіокушин Карате України (НФККУ) здійснив робочий візит до міста Одеса. Під час цього візиту він взяв участь у проведенні відкритого чемпіонату Одеської області з кіокушин карате.

У зазначеному заході взяло участь понад 200 спортсменів з Одеської та Миколаївської областей. На початку турніру всі учасники та гості вшанували хвилиною мовчання пам’ять одеситів, що загинули від агресії Росії.

Змагання проводилися у номінаціях ката та куміте, в широкому спектрі вікових та вагових категорій, затверджених Міністерством спорту України. Президент національної федерації, Шихан ІКО Станіслав Васильович Близнюк, взяв участь у суддівському семінарі та урочистому нагородженні, врученні поясів.

Також під час церемонії нагородження в Одесі відбулися зустрічі з представниками організацій, які зацікавлені у розвитку кіокушин карате в Україні. Він висловив подяку та високу оцінку роботі з підготовки та проведенню зазначеного чемпіонату сенсеям Кирилу Леонову та Павлу Віниченку.

Осу!

Редакція порталу “суперкарате.юа”