у Дніпрі відбудеться Кубок України

/ /
у Дніпрі відбудеться Кубок України
/

Шановні керівники Відокремлених підрозділів ФККУ, члени Федерації, тренери, судді та спортсмени! Згідно з Єдиним Календарним планом змагань України 5-6 жовтня 2024 року у Дніпрі відбудеться Кубок України серед дорослих та всеукраїнський турнір на Кубок України з кіокушин карате.

-5 жовтня о 14:00 відбудеться суддівський семінар та засідання ФККУ з представниками команд, керівниками відокремлених підрозділів областей та міст. (місце проведення надішлемо заздалегідь).

-Заявка приймається ОДНА від області завірена печаткою лікаря та медичного закладу, а також печаткою управління спорту області (міста Києва окремо).

Строки та порядок подання заявок на участь у Кубку України:

Попередні заявки на участь команди у Чемпіонат України надсилаються не пізніше ніж 29 вересня 2024 р. до 24:00 години на електронну адресу ФККУ: kyokushinkarate.ukraine@gmail.com, а також представник команди реєструє заявку на сайті: https://app.tournament.expert/register_to_tournament/m51U41t75J23f52

після чого зв’язується з організатором для підтвердження реєстрації.

З питань, зазначених у цій інформації, звертатися до відповідального за організацію ЧУ та головного суддю змагань- Мамедова З.Р. тел.:093-412-16-79 (Viber,Telegram,WhatsApp),

З Повагою,
Секретаріат ФККУ

Схожі  новини