Зеленський подякував Байдену 

/ /
Зеленський подякував Байдену 
/

Зеленський подякував Байдену за підтримку України після його відмови від виборів 2024

Президент України висловив повагу до рішення Байдена не балотуватися у 2024 році. Зеленський подякував за незмінну підтримку України та наголосив на важливості подальшого лідерства США.

“Ми поважаємо сьогоднішнє жорстке, але сильне рішення Джо Байдена. Ми завжди будемо вдячні за лідерство президента Байдена”. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський у X, передає УНН.

Деталі

У своєму коментарі щодо відмови Джо Байдена від участі у виборах 2024 року Президент України Володимир Зеленський висловив подяку президенту США за його незмінну підтримку України у боротьбі за свободу. Зеленський підкреслив, що сильна двопартійна підтримка з боку США була і залишається критично важливою для України.

Україна вдячна президенту Байдену за його непохитну підтримку нашої боротьби за свободу, яка разом із сильною двопартійною підтримкою в Сполучених Штатах була і продовжує бути критичною– зазначив Володимир Зеленський.

Він також додав, що важливі рішення, прийняті Байденом протягом його президентства, залишаться в історії як сміливі кроки у відповідь на складні часи.

Зеленський висловив повагу до рішення Байдена не брати участь у наступних виборах, назвавши його “жорстким, але сильним”. Президент України зазначив, що Байден підтримував Україну в критичний момент історії, допоміг протистояти російській агресії та продовжував надавати підтримку в умовах війни.

Нинішня ситуація в Україні та всій Європі є не менш складною, і ми щиро сподіваємося, що продовження сильного лідерства Америки не дасть російському злу досягти успіху або змусити свою агресію окупитися– підкреслив Володимир Зеленський.

Схожі  новини