//Підписано ДОГОВІР про співпрацю з ДЕПАРТАМЕНТАМЕНТОМ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Підписано ДОГОВІР про співпрацю з ДЕПАРТАМЕНТАМЕНТОМ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Осу! Нарешті за багато років Кіокушин карате ІКО України в місті Києві був підписаний офіційний
Д О Г О В І Р про співпрацю з ДЕПАРТАМЕНТАМЕНТОМ МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ).
Керівником ПІДРОЗДІЛУ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ФЕДЕРАЦІЯ КІОКУШИН КАРАТЕ УКРАЇНИ” У МІСТІ КИЄВІ (далі – Асоціація) в особі керівника МАРТИНОВА ВАДИМА ВІКТОРОВИЧА,
Секретар підрозділу Яроцький Станіслав Юрійович, Організаційний комітет по комунікації з підрозділами НФККУ Попіль Валентин Іванович.
Таким чином підрозділ КФКК набуває офіційного статусу і є легітимним органом.
Участь в змаганнях чемпіонаті міста Києва і зайняття призових місць дає право відбору на входження в збірну команду м.Києва на участь в чемпіонаті України Національної Федерації Кіокушин України,і в подальшому відборі в збірну України на чемпіонат Європи!

Призери чемпіонату Києва мають право згідно затвердженого положення НФККУ за призові місця подаватись офіційно на розряди згідно положенням статуту НФККУ.
Всі турніри і чемпіонати в рамках міста Києва узгоджуються з керівником Київської Федерації Кіокушин карете Вадимом Мартиновим.
Турніри і чемпіонати в рамках Київської області підлягають узгодження з керівником підрозділу Київської Обласної Федерації Валентином Попіль.
Запрошуємо до співпраці всі організації кіокушин карате і для участі в наших змаганнях!
Чемпіонат міста Києва відбудеться 2.03.2024.
Призери чемпіонату отримають розряди згідно нормативного положення департаменту Молоді і Спорту,та будуть відібрані на участь в чемпіонаті України в рамках збірної м.Києва,а подалі на участь в чемпіонаті Європи.
Участь в неофіційних турнірах на дає права приймати участь в чемпіонаті України і в відборі в збірну України для участі на чемпіонаті Європи кіокушин карате.
Офіційне положення на чемпіонат Києва буде доведено для всіх тренерів особисто.

Департамент молоді та спорту Києва буде здійснювати підтримку на участь в змаганнях масштабу Української Національної Федерації та підтримка в участі на міжнародних турнірах.
Керівник Київської Федерації Кіокушин карете
Вадим Мартинов 4 Дан!